Athlon Carlease logo
  088 - 336 00 00

Afspraakplanner

Veelgestelde vragen en antwoorden

Waar kan ik terecht voor onderhoud en/of een reparatie aan mijn auto?

Als uw auto onderhoud of reparatie nodig heeft en u woonachtig of werkzaam bent in de regio van de Athlon Service Center Rotterdam, Lisserbroek of Almere, kunt u contact met ons opnemen via 088 - 336 00 00. Eén van onze medewerkers helpen u graag met het maken van een afspraak. Voor het maken van een afspraak voor onderhoud, APK en/of bandenwissel kunt u ook onze Online Afspraakplanner raadplegen.

Wanneer is mijn lease auto toe aan een onderhoudsbeurt?

Wij houden de termijnen voor het onderhoud in de gaten. Ruim voordat uw auto hier aan toe is, nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak.  Meer informatie over onderhoudsintervallen treft u aan in het (online) instructieboekje van uw auto.

Hoe lang duurt de onderhoudsbeurt?

De tijdsduur van de onderhoudsbeurt is afhankelijk van de omvang van de werkzaamheden. In veel gevallen duurt een onderhoudsbeurt niet langer dan één dag. Op sommige werkzaamheden – zoals bandenwissels – kunt u wachten. Onze medewerkers informeren u daar graag over.

Wordt de auto opgehaald en teruggebracht bij een onderhoudsbeurt?

Bij een grote onderhoudsbeurt halen wij de auto bij u op en brengen wij die ook weer terug (op hetzelfde adres als waar wij de auto hebben opgehaald). Dat kan bij u thuis zijn, maar ook op uw werk. De door u opgegeven locatie wordt gehanteerd zolang die binnen een straal van 30 kilometer van onze vestiging ligt.

Hoe laat halen wij uw auto op?

Als wij uw auto ophalen, dan informeren wij u de voorafgaande werkdag telefonisch of per SMS over het ophaaltijdstip.

Hoe informeren wij u over de verrichte werkzaamheden?

Als u de auto bij ons Service Center komt ophalen, dan informeert onze service-adviseur u over de werkzaamheden die wij hebben verricht. U ontvangt ook een checklist waarop de werkzaamheden zijn vastgelegd.

Wanneer wassen wij uw auto en zuigen wij die uit?

Bij een grote onderhoudsbeurt wassen wij uw auto. Tevens zuigen wij uw auto uit zodat die weer representatief is.

Moet ik een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt?

Uiteraard mag u contact met ons opnemen om kennis te maken met onze dienstverlening. Ongeveer 2.500 kilometer voordat uw auto toe is aan een onderhoudsbeurt, informeren wij u over een onderhoudsbeurt. Voor de montage van winter- en zomerbanden nemen wij eveneens contact met u op.

Kan ik werkzaamheden laten combineren?

Onze medewerkers adviseren u graag om zoveel mogelijk werkzaamheden aan uw auto te combineren. Denk daarbij aan een onderhoudsbeurt, APK keuring en bandenwissel. Op die manier besparen wij u tijd. 

Andere vragen?

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op deze website nog vragen heeft of dat u meer informatie wilt. Aarzel dan niet contact op te nemen met een medewerker van het Athlon Service Center om nadere uitleg te vragen.